Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
Еййй голямо чакане с тая Жулиета...Ебаси на 2 месеца по една снимка...Все едно очакваме нещо извънземно и нечовешко...Айде дано да е такова, ама само ми се струва че ще е просто един Опел астра с хубава муцунка и за много париAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЕййй голямо чакане с тая Жулиета...Ебаси на 2 месеца по една снимка...Все едно очакваме нещо извънземно и нечовешко...Айде дано да е такова, ама само ми се струва че ще е просто един Опел астра с хубава муцунка и за много париНа снимките лично на мен ми харесва , но да видим базовите колко ще ги загрозят
Тук има повечко снимки и на салона , макар че се повтарят доста от тях .... http://www.autotrend.bg/news/read/51...eo%20GiuliettaAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Да бе, за кола, която струва 40К като нова и след година и половина е 15К, дали ще има толкова "луда" банка?
Колкото до Gulietta, смятам че ще е страхотен автомобил. Особено 1750TBi, малииии...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Имайки предвид ,че това може да е последната Алфа трябва да са се постарали доволно,дали ще е успешна като продажби или не,ще поживеем и ще видим.
Аз си мисля ,че заедно с МиТо ще затворят кръга и ще вдигнат продажбите.
Относно обезценяването, съм на мнение ,че последните няколко модела на Алфа се държат малко по-стабилно на фона на кризата в момента,но няма да откажа след няколко години една йофтина 1750тицаAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеЛоша предница и много добра задница , това е от мене !!!
Ако Gulietta е също толкова нефотогенична, на живо ще изглежда страхотно, убеден съм в това.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Нарисували са я.Дума да няма много е добра.Красавица е талянката,дано се представи добре и на пазара.....balezza non bastaSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
Comment